Non-food automaten vs Post NL

hva theo thijssenhuis

Non-food automaten vs Post NL 

 

Vending automaten worden steeds slimmer en slimmer, maar ook het gebruik ervan wordt voor veel mensen steeds interessanter. De mens heeft op een dag steeds minder tijd, de dagen worden steeds voller en het stressgehalte neemt behoorlijk toe: de werkdruk stijgt, we moeten steeds beter en sneller presteren.

Dit is dan ook wel de trend van de huidige maatschappij: wij willen steeds meer en het moet allemaal sneller. Denk maar eens aan de werkwijze van pakketbezorgers, zij krijgen betaald voor elk pakketje wat zij afleveren. Gevolg hiervan? Pakketjes worden overal neergegooid zonder dat de bewoner thuis is, er wordt getekend door de bezorger zelf en sommige pakketjes worden zelfs door ramen gegooid. Alles wordt er aan gedaan om maar zo snel mogelijk te kunnen leveren, want dat is wat de klant wilt en waar de bezorger weer voor betaald wordt. 

Wij hebben het dus dagelijks steeds drukker en naast de pakketjes die wij steeds minder makkelijk in ontvangst kunnen nemen (want wie wilt er nu nog 2 uur thuis wachten op een pakketje), missen wij ook een hoop andere producten op een dag. Iedereen kent het wel. Het is ineens een stuk warmer vandaag en je bent je deodorant vergeten, het is ineens dat ene moment van de maand en je hebt juist vandaag niks bij je. Je wilt onderweg even muziek luisteren en je bent je oordopjes vergeten, je hebt een lange dag en je hebt je telefoon nodig, maar je bent helaas je oplader vergeten. Non-food automaten kunnen dan zomaar de oplossing zijn voor al je dagelijkse probleempjes.

Met non-food automaten kan je de behoeftes van de mensen op locatie in een automaat stoppen en bied je dus net even de service die men dagelijks nodig heeft. De behoefte wordt naar de locatie gebracht en zodoende kunnen de studenten, klanten en gasten 24/7 gebruik maken van deze non-food automaten. Je wordt niet meer gehinderd in je taken, je kan effici├źnter doorwerken en komt zonder ergernissen de dag door. Post NL doet het waanzinnig goed en levert onze behoeftes altijd binnen 1 werkdag, maar met non-food automaten heb je al je dagelijkse behoeftes gewoon binnen handbereik.

Ben je ook benieuwd wat een non-food automaat voor jullie locatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op met info@school-supply.eu, ook wanneer je geen onderwijslocatie bent!