Innoveren met non-food automaten

hogeschoolutrecht

Iedereen kent tegenwoordig wel de food en drank automaten van verschillende leveranciers (denk bijvoorbeeld aan Jaski, ACN, Vending@work en Vendingland) in Nederland. Prima automaten waarbij de service en de kwaliteit van de automaat bij de ene leverancier beter is dan bij de ander. De indeling van deze automaten wijkt bijna niet af van elkaar en zodoende lijkt elke automaat toch weer stiekem erg op de ander. Wat nou als je als locatie op zoek bent naar een ander soort assortiment?

Non-food automaten kunnen hiervoor een perfecte oplossing zijn waarbij een (non-food) automaat ingedeeld wordt naar de wens van de locatie. Elke lade krijgt een categorie aan artikelen en deze worden maandelijks continu geoptimaliseerd op basis van big data en feedback. Hierdoor krijg je een strak ingedeelde non-food automaat waarbij het assortiment continu interessant blijft voor de bezoekers. Veel leveranciers zullen aangeven dat het mogelijk is om een non-food assortiment aan te bieden, maar niemand zal samen met jou kijken naar een indeling wat voor jou het beste schikt (aangezien zij hier geen expertise in hebben). Juist op dit gebied willen wij met onze non-food automaten een verschil maken door juist samen met de klant het assortiment continu te blijven verbeteren.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een non-food automaat of ben je geen onderwijslocatie? Neem dan gerust contact met ons op via info@school-supply.eu